Feb 28th		Shoni-Hari		
Time	Duration	Lecture Content	Note	
8:30	before	Open Ac-shop		
9:00	15min	Self-Introduction		
9:15	25min	Overview/Proper use of needles		
9:40	30min	Photos/Treatment Videos		
10:10	30min	Shoni-Hari PPT		
10:40	10min	Break		
10:50	30min	Experience Shoni-Hari (1.3.10)		
11:20	40min	Individual Demo- Stimulation (Jyaku-san)		
12:00	120min	Lunch		
14:00	30min	3 Main Pillars PPT		
14:30	40min	Model Treatment	use: balloons/toys	
15:10	10min	Break		
15:20	30min	How to hold needle		
15:50	30min	How to move needle		
16:20	10min	Practice: Stimulation for 3 yrs olds in pairs		
16:30	40min	Needle Head Hitting (Making the hand)	Model	
17:10	10min	Break		
17:20	10min	Explanation of stimulation amount		
17:30	10min	3-person training method		
17:40	20min	Questions		

Needle Head Hitting for 20 mins

Feb 29th		Tapping needle + identifying skin		
Time	Duration	Lecture Content	Note	
9:00	50min	Proper Use of Needles PPT Model Txt (identifying skin, abd tapping)	observe sound of abd tapping before/after txt	
9:50	10min	Break		
10:00	50min	Comparison of Skin Finding differences	In groups of 10	
10:50	10min	Break		
11:00	60min	Holding/Moving Jyaku-san PPT		
12:00	120min	Lunch		
14:00	50min	Holding Medium 3 Edge Needle PPT		
14:50	10min	Break		
15:00	50min	Experience Treatment		
15:50	10min	Break		
16:00	30min	Abdominal Tapping PPT/Practice		
16:30	30min	Review (Holding/Moving Shoni-shin)		
17:00	10min	Break		
17:10	50min	Student Case Report/Txt Discussion		

Homework

Mar 1st		Grow Skill: See Changes in Skin		
Time	Duration	Lecture Content	Notes	
9:00	30min	Present homework in pairs		
9:30	50min	Demo Txt: Treatment of Soft/Hard skinned patients		
10:20	10min	Break		
10:30	50min	Demo Txt: Treatment of Soft/Hard skinned patients		
11:20	40min	Practice finding the 3 types of points among students, txt not required		
12:00	120min	Lunch		
14:00	30min	Needle Head Hitting		
14:30	20min	View on Corrective Txt		
14:50	10min	Break		
15:00	60min	Holding/Using Shoni-shin/Jyaku/Medium	Practice group of 3	
16:00	10min	Break		
16:10	50min	Summary/Completion Certificates		
17:00		End of Day 3		

List the names (initials) of your patients who best match the three skin types, and briefly describe why you think so.